Agenda

Check our upcoming or previous seminars

“Méér dan nieuwe kansen in Turkije.”

19 maart 2013

Rosarium, Amstelpark 1, 1083 HZ, Amsterdam

In Europa is er op dit moment sprake van een economische en politieke crisis. Toch zijn er volop nieuwe kansen. Zeker voor ondernemers die de grenzen van Europa durven opzoeken. Turkije is daarbij één van de meest kansrijke landen.

In het kader van de 400-jarige diplomatieke betrekkingen tussen Nederland en Turkije zijn de banden tussen deze beide landen recentelijk versterkt. Het land met de Bosporus heeft de snelst groeiende economie in Europa en biedt de markt vele nieuwe kansen met hun recent gereorganiseerde financiële sector en hun gemoderniseerde handel met het buitenland.

De economie van Turkije groeide de afgelopen tien jaar met ruim 5 procent per jaar, tegen slechts 1 procent voor de eurozone. Voor 2013 wordt in Turkije wederom economische groei verwacht, terwijl in vele Europese landen een economische krimp wordt voorzien. De export van Turkije zal groeien, maar hun import nog veel sneller. Belangrijk is het dan ook om naast deze ontwikkelingen met name de fiscaliteit van dit land nauwlettend te volgen en niet onvoorbereid de kansen te pakken die de handelsbetrekkingen tussen Turkije en Nederland op dit moment bieden.

Wie is NOLOT Seminars

Nolot Seminars organiseert seminars in het kader van tax planning en financiële dienstverlening. De bijeenkomsten worden gehouden met prominente sprekers waarbij aandacht wordt besteed aan o.a. praktijkvoorbeelden van structurering vanuit Nederland naar de betreffende jurisdicties. De seminars richten zich vooral op bedrijfsfiscalisten,vertegenwoordigers van financiële instellingen, financieel directeuren en controllers van middelgrote en grote ondernemingen, belastingadviseurs, financial planners en accountants.

De sprekers zijn allen deskundigen uit de praktijk van de fiscaliteit en weten hoe om te gaan met specifieke onderwerpen en de relatie tussen landen, zowel nationaal als internationaal. Kortom: relevante fiscale informatie met nieuwe internationale planningsmogelijkheden.

Ons volgende seminar: "Méér dan nieuwe kansen in Turkije"

Specifieke onderwerpen:

 • De ontwikkelingen van de Turkse economie
 • Aandacht voor de omgang met cultuurverschillen
 • De EU investeringsovereenkomst met Turkije
 • Praktische gevolgen en regels van investeren in onroerend goed in Turkije
 • Tax en Legal voor samenwerken in joint ventures
 • Islamic finance
 • Turkse inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en bronbelastingen
 • Toepassing en uitwerking van het belastingverdrag Nederland-Turkije
 • Vestiging in Turkije, hoe structureren

Datum en locatie

Datum: Dinsdag 19 maart 2013
Locatie: Rosarium te Amsterdam

Voorzitter

Rijkele Betten, Betten Internationaal Fiscaal Advies,'s-Hertogenbosch

Sprekers

Volkan Anli, Mazars, Den Haag
Rijkele Betten, Betten Internationaal Fiscaal Advies, 's-Hertogenbosch
Willem Bongaerts, Loyens & Loeff, Eindhoven
Serkan Guner, PwC Consulting, Amsterdam
Sükrü Kutlu, Intertrust, Amsterdam
Niels Muller, Loyens & Loeff, Amsterdam
Yusuf Sencan, Deloitte Belastingadviseurs
Vinod Kalloe, KPMG Meijburg & Co, Amsterdam
Duygu Takiloglu, Intertrust, Istanbul

 

Programma

12:30 - 13:25 Registratie / inloop met broodjes en soep.
13:25 - 13:30 Opening door de dagvoorzitter.
13:30 - 14:00 How Local is Your International Business Strategy, door Serkan Guner, PwC Consulting (presentatie in het engels)
14:00 - 14:45 Fiscale en juridische aspecten van investeren in Turks onroerend goed, Volkan Anli, belastingadviseur Mazars, Turkish Desk
14:4515:15 Islamic Finance, Niels Muller, belastingadviseur bij Loyens & Loeff

15:15 - 15:45

Pauze

15:45 - 16:30

Belastingheffing in Turkije: inkomstenbelasting vennootschapsbelasting en bronbelastingen; Toepassen Turks-Nederlands belastingverdrag, Yusuf Sencan, Deloitte
16:30 - 17:00 Fiscale en juridische aspecten van samenwerken in joint venture, Willem Bongaerts, tax lawyer bij Loyens & Loeff
17:00 -17:15 Pauze
17:15 - 18:00 Key considerations for corporate structuring in Turkey, Duygu Takiloglu, Relationship Manager-Lawyer Intertrust en Sükrü Kutlu , Relationship Manager Turkey, Middle East & Africa Team, Intertrust (presentatie in het engels)
18:00 - 18:30
Turkey and the European Union, Vinod Kalloe, counsel international tax policy bij KPMG Meijburg & Co
18:30 - 18:45
Paneldiscussie en vragen uit de zaal
18:45
Borrel


Houd deze website in de gaten voor het definitieve programma.

Kosten

Het inschrijfgeld bedraagt bij inschrijving vóór 1 maart 2013 Euro 295,00 (excl. btw) inclusief lunch en documentatiemateriaal. Bij inschrijving vanaf 1 maart 2013 bedraagt het inschrijfgeld Euro 325 (excl. btw).

Inschrijving en bevestiging

Binnenkort verschijnt de folder en het inschrijfformulier op deze website. U kunt zich eventueel alvast aanmelden door contact met ons op te nemen via onderstaande gegevens.

 • Per post : Postbus 206, 5270 AE Sint Michielsgestel
 • Per e-mail : erica@nolot.nl
 • Per fax : +31 73 5530 004

Na ontvangst van uw inschrijving zullen wij een bevestiging en factuur toezenden. U hebt alleen toegang tot het seminar indien de factuur van het seminar is voldaan.

Annulering

Tot één week voor de aanvang van het seminar kunt u kosteloos schriftelijk annuleren.Daarna is annuleren niet meer mogelijk, wel kunt u zich - mits van tevoren schriftelijk meegedeeld - zonder verdere kosten laten vervangen.

 

Copyright en aansprakelijkheid

Dit seminar is ontwikkeld door Nolot. De onderwerpen en sprekers zijn zorgvuldig uitgezocht op basis van eigen onderzoek en ervaring. De eigendomsrechten van dit programma behoren derhalve geheel bij Nolot en het programma mag daarom onder geen enkele voorwaarde worden gekopieerd. Nolot aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van wijzigingen in het programma of de inhoud van de presentaties, maar treft steeds de mogelijke maatregelen om de hoogste kwaliteit zo veel mogelijk te waarborgen.